Chřestová sezóna
Od 19. května servírujeme to nejlepší z českého chřestu – čerstvý, křehký a sklizený přímo z farmy v Hostíně, kam si pro něj každý rok jezdíme osobně.
👨🍳 Náš šéfkuchař Martin a jeho tým z něj vykouzlili menu, které vás přesvědčí, že jaro chutná nejlíp právě s chřestem na talíři!
Chřestový krém
Chřestový krém s bílým vínem – rulandské šedé, noček z čerstvé smetany, lososový kaviár
135,-
Chřestový koláč
Koláč pečený s chřestem, čerstvým sýrem, libečkem a muškátovým květem, podávaný s frissé salátkem s ředkvičkami
180 g za 185,-
Rump Steak
Steak z hovězí květové špičky se zeleným a bílým chřestem na másle, domácí hranolky s rukolovým pestem, bylinkové máslo
200 g za 435,-
Kuřecí medailonky
Kuřecí medailonky gratinované s bílým a zeleným chřestem se žloutkovou pěnou, podávané s mladými bramborami s pažitkou
180 g za 325,-
Šunka od kosti
Vepřová šunka od kosti s bílým a zeleným chřestem, praženou strouhankou, přepuštěným máslem, hořčicovo-medovou omáčkou a opečenými bramborovými škubánky
180 g za 295,-
Salát s grilovaným chřestem
Zelený salát s grilovaným chřestem, nakládaným hermelínem a jogurtovo-brusinkovým dresinkem, bylinkové krutóny
350 g za 265,-
Rezervace zde nebo na telefonu +420 775 161 492
Těšíme se na vás, vaše Pecky.