Mnozí z vás znají českého novináře Tomáše Poláčka, působícího v časopisu Reportér, ale málokdo už ví, že právě Tomáš je jedním z našich štamgastů. A tak slovo dalo slovo a my se tu společně s ním a Lukášem Hejlíkem sejdeme 16. září u projektu LiStOVáNí. Během scénického čtení knihy STOP si poslechneme zážitky z Tomášovi bláznivé výpravy stopem přes dva kontinenty, kterou podnikl v létě roku 2015. 
No a spojení kultury a dobrého piva si přece nemůžete nechat ujít, tak s kým se uvidíme?
📍16. září od 17:00, U Pecků - Praha 9 Vysočany
🎫 vstupné 200 Kč
🪑 rezervace míst 📩 rezervace@upecku.cz nebo 📞 775 161 492

Listování

16. 9. 2024 od 17:00

Mnozí z vás znají českého novináře Tomáše Poláčka z časopisu Reportér, ale málokdo už ví, že právě Tomáš je jedním z našich štamgastů. A tak slovo dalo slovo a my se tu společně s ním, Lukášem Hejlíkem a Alanem Novotným sejdeme 16. září u projektu LiStOVáNí. Během scénického čtení knihy STOP si poslechneme zážitky z Tomášovi bláznivé výpravy stopem přes dva kontinenty, kterou podnikl v létě roku 2015.
No a spojení kultury a dobrého piva si přece nemůžete nechat ujít, tak s kým se uvidíme?

📍16. září od 17:00, U Pecků – Praha 9 Vysočany

🎫 vstupné 200 Kč

🪑 rezervace míst:
📩 rezervace@upecku.cz
nebo
📞 775 161 492

 

Co je to LISTOVÁNÍ?
Cyklus scénických čtení aneb knížky na jevišti.
Projekt LiStOVáNí představuje zajímavé a aktuální knihy. Jde vždy přibližně o hodinové divadelní vystoupení, ve kterém je přenášen děj knihy, jazyk autora a atmosféra dané literatury na obecenstvo. Nejde o nějaké fanzinové čtení oblíbených pasáží, jde o dýchající představení s rekvizitami, kostýmy, hudbou, začátkem a koncem.

STOP
Tomáš Poláček podnikl v létě roku 2015 bláznivou výpravu. Stopnul 250 aut povětšinou nevalné úrovně, aby se dostal přes dva kontinenty. “V mexickém kamionu jsme šňupali bílý prášek, v Jižní Americe žvýkali koku, ilegálně jsem překračoval hranice mezi středoamerickými státy, to všechno v knize je,” vysvětluje Poláček, který stopuje více než dvacet let, dojel mimo jiné z Prahy na olympiádu do Pekingu. “Páteří knihy je ale tahle cesta přes dva kontinenty,” říká, “protože ta byla určitě nejdrsnější – v posledních dnech jsem brečel.”

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
download intex firmware
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course