U Pecků fandíme MS v hokeji!

Fandíme MS v hokeji!

10. - 26. 5. 2024

Tak už je to tady a my u toho nesmíme chybět! 🏒🇨🇿 Mistrovství v hokeji promítáme na plátně i na TV a připravili jsme si pro vás ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem velkou tipovací soutěž o parádní ceny!

Zapojit do tipovačky se může každý, kdo si objedná ať už malý nebo velký Plzeňský Prazdroj. Za každé pivo, pak můžete tipnout výsledek jednoho zápasu, který se v daný den hraje, ale pozor na každý zápas můžete dát jen jeden tip, tak ho pořádně promyslete… No a pokud právě váš tip bude ten výherní odnesete si třeba šálu, čepici nebo puk a zároveň se zapojíte do velké tipovací soutěže o 60 piv Plzeňského Prazdroje. Ty vyhraje právě ten, který během mistrovství bude mít nejvíce správných tipů na jednotlivé zápasy. Tak co zkusíš svoje štěstí?

No a vzhledem k tomu, že do O2 arény je to od nás co by kamenem dohodil, tak si před zápasem, a nebo po zápase přijďte pochutnat na skvěle načepovaném pivu a domácí kuchyni.

Rezervaci uděláte jednoduše přes náš rezervační formulář, na mailu rezervace@upecku.cz nebo nám zavolejte nebo napište na tel. 775 161 492

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy free download