Chřestová sezóna
Celý týden od 13. května se můžete těšit na poctivý český chřest, pro který každý rok jezdíme na farmu do Hostína. Náš tým v kuchyni v čele s šéfkuchařem Martinem si pro vás připravil nadupané chřestové menu a my vám ho prozradíme již teď, ať se máte na co těšit.
Chřestový krém
podávaný s bylinkovými krutóny a limetkovým olejem
89,-
Chřestový koláč s mascarpone
Chřestový koláč pečený s mascarpone sýrem, salát frisee, marinované ředkvičky
140 g za 181,-
Kuřecí prsíčko plněné chřestem
Kuřecí prsíčko plněné chřestem a sýrem brie, podávané s šafránovou tarhoňou
200 g za 265,-
Roastbeef s chřestem
Roastbeef podávaný s bramborovým nákypem a chřestem, demi glacé s majoránkou
160 g za 315,-
Vepřová panenka sous-vide
Vepřová panenka sous-vide s grilovaným chřestem, batátové pyré s bylinkovým máslem
200 g za 305,-
Salát s marinovaným chřestem
Salát s marinovaným chřestem, balzamikovým vinaigrette a jahodami
350 g za 183,-
Pošírovaný chřest s holandskou omáčkou
Pošírovaný chřest s praženou strouhankou a mandlemi, holandská omáčka, vařené brambory
350 g za 195,-