Sousedská zabijačka U Pecků

SOUSEDÉ! BUDE ZABIJAČKA

19. 2. 2022

Naši milí hosté a vysočanští sousedé, vítáme vás všechny v novém roce! Tento rok je pro nás speciální, v březnu to bude 30 let, co náš táta poprvé otevřel dveře všem našim hostům a my bychom to s vámi rádi oslavili hned několika akcemi!

A začneme hned v únoru, kdy se sejdeme v našem vnitrobloku na tradiční sousedské zabijačce. Společně s řezníkem si vyzkoušíme přípravu zabijačkových specialit a pak si na nich pochutnáme, něco popijeme a ti nejveselejší si zazpívají a zatančí v rytmu harmonikáře.

Přijďte si s námi a svými přáteli užít masopustní víkend, tak jako tomu bývávalo dřív. Všechny ranní ptáčata nás v sobotu 19. 2. mohou navštívit již od 7:00, kdy bude začínat bourání pašíka a následovat budou přípravy všech zabijačkových specialit, jako jsou jitrnice, jelita, ovar, prejt a prdelačka. No a to všechno pak můžete ochutnat přímo u nás, nebo si něco odnést na domu.

Na čepu kromě klasik bude i nějaký ten speciál a nesmí chybět ani pořádná pálenka – Žufánkova slivovička a hruškovice nebo domácí mandlovice z Moravy.

Na všechny se těší Peckouni!

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free
download xiomi firmware
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free